Kopen Nike Air Max 98

Kopen Nike Air Max 98

Postby inkeron@yandex.com » Mon Mar 09, 2020 7:01 am

Terwijl de meeste op het bos gebaseerde camouflagepatronen enorme hoeveelheden op groen hebben, hebben zowel woestijn- als strandcamo's de neiging om vast te houden aan aardse kleuren zoals bruin en beige - meestal gezien op de Supreme Air Jordan 5 vanaf 2015. Kopen Nike Air Max 98 Desert en Beach Camo hebben hun aanwezigheid bekendgemaakt op een aantal Swoosh Brand Sportswear-silhouetten dit jaar, en nu is het klaar om de steeds populairder wordende Air Max 98 uit te rusten. Zoals eerder gezegd, dankzij zijn Desert Camo-monicker, plakt zijn camouflagebekleding op een zandig mengsel van bruin en beige, terwijl zijn keel, spatbord en zool gebruiken een diep zwarte tint voor contrast. Metallic brons vindt ook zijn weg naar dit aanbod, omdat het zijn middenvoet Swoosh omringt en te zien is aan de binnenkant van zijn luchtbeleenheid.

Image

De hernieuwde nadruk van Korting Nike Air Max 98 op de vrouwelijke demografie wordt voortgezet met een steeds populairdere sneaker via de Air Max 98 "Solar Red". Uitgerust met alle details die de 98 zijn kenmerkende uitstraling geven - onconventionele lacelets, reflecterende biezen en de enige eenheid van zijn voorganger uit 1997 - deze nieuwe styling is een must voor Air Max-verzamelaars van het fijnere geslacht. Wit, Reflect Silver en Black vormen het grootste deel van het bovenwerk van deze sneaker, terwijl Solar Red een vleugje kleur toevoegt aan de veterlussen, Nike Swooshes en de bovengenoemde zool.

Een van de meest populaire kleur / patrooncombinaties komt terug op een van de meest begeerde retro Nike-schoenen van het jaar. De Goedkope Nike Air Max 98 is klaar voor nog een krachtige druppel terwijl het beroemde "Digi Floral" -patroon boven een olijfgroen met militair thema zijn weg vindt naar deze populaire heruitgave. Hoewel dit paar geen echte camouflageprint heeft zoals die van Janoskis uit 2013, heeft het wel de korrelige bloemen en een volledige Air-eenheid in een pittige roze tint.

Na aankomst in een strook van heldere kleuren van "Radient Emerald" tot "Solar Red", is Nike Air Max 98 Schoenen in juni weer terug - deze keer met een donker zwart / antraciet combinatie. De zwarte meshbasis van de schoen wordt geaccentueerd door antraciet suède overlays, terwijl een zwart lederen spatbord met een reliëf croc-print dient als een extra buffer. Reflecterende details sieren op de swingende bovenste lijnen van de 98 en gewaagde middenvoet veterlussen, terwijl ingetogen Nike branding aankomt via kleine swooshes op de middenvoet en toebox / Air Max details op de hiel en tong.

Nike Air Max 98 Heren/Dames is misschien wel het belangrijkste Air Max-silhouet van het moment als een overvloed aan unieke kleurstellingen, waarvan er veel alleen voor vrouwen zijn, in de afgelopen weken zijn uitgebracht. Deze week zal er weer een ander kleurenschema bij de gelederen van exclusieve releases voor de dames komen, aangezien de "Radiant Emerald", een zeil / blauw / zwarte iteratie van de klassieke schoen gaat vallen.

www.trendycollectie.com
inkeron@yandex.com
 
Posts: 7
Joined: Mon Mar 09, 2020 5:50 am

Re: Kopen Nike Air Max 98

Postby geeky » Thu Aug 13, 2020 2:40 pm

what is it all with the shoes
geeky
 
Posts: 12
Joined: Thu Aug 13, 2020 1:30 pm


Return to Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests